20101105

Utkast til en historie som enda ikke er fortalt

Har begynt på et utkast til en historie jeg vil få på papir og gjøre noe videre med.
Tenkte et lite utdrag kunne passet fint inn her på bloggen. Et utdrag som absolutt ikke røper selve historien, men kanskje kler bloggen litt og forhåpentligvis gir følelsen av noe fint.

"Verden var et underlig sted, tenkte Aga. Hadde det ikke vært for vårt menneskes innviklet hjerne, så hadde verden bare gått sin gang. Men hver person fyller opp verden med sin tilstedeværelse. Hver person påvirker den framtidige historien med sin eksistens og alle sine handlinger. Aga forferdet seg noen ganger over sin enorme fantasi, men omfavnet den og kjærlig. Ofte var hun veldig alene i sitt sinn, men ofte møtte hun andres øyne som et speilbildet av seg selv. Det opplevdes som en stor lykke i hverdagen. Et magisk øyeblikk der hun visste at hun ikke var alene."


Cecilie Emilie

2 kommentarer:

  1. Jeg vil gjerne høre resten!
    Og kunne sette tanker og følelser ned på papiret er en gave!
    Ta godt vare på den gaven du har fått, plei den og steng den aldri inne..

    Klem fra meg

    SvarSlett
  2. Det var en fantastisk innledning... Det viser at du har et talent, kjære Cecilie.... Denne må du ta deg tid, god tid, til forsette til dets slutt. Jeg kan se for meg både en novelle og/eller en roman ut av dette. Forøvrig anbefaler jeg debutboken (noveller) til Line Berg: "Slik skjer ikke". Den kan være en god inspirasjon. Det er noveller av variert art, men noen av dem griper litt i deg...

    Hilsen Asle

    SvarSlett